• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over CarpSnatcher

Het ontstaan van Carp Snatcher

Na een heel zwaar ongeluk kwam ik thuis te zitten. Na heel veel ziekenhuis bezoeken en revalidatie van vele jaren en een hoop zware medicijnen ging het uiteindelijk lichamelijk een beetje beter. Geestelijk was ik nog een wrak. Om mezelf ook geestelijk sterker te krijgen, heb ik mijn oude passie karpervissen weer opgepakt. Na verloop van tijd merkte ik dat door het vissen ik het ongeluk beter kon aanvaarden en het daardoor kon afsluiten. Elke keer dat ik ging karperen en een paar mooie biggen ving werd ik geestelijk sterker.

Ik probeerde meestal uitgebalanceerd te vissen, maar dat uit de hand boren vond ik heel irritant en werkte bij mij nooit echt lekker. Het haakaas scheurde vaak tijdens het boren. Ik ben daar toen over gaan nadenken hoe dat dat beter kon en tevens dat je pellets kan uitbalanceren of ander aas. Ik heb toen de Bait Balancer uitgevonden en gepatenteerd.

Met de Bait Balancer kan je in een handomdraai je boilie veranderen in een pop up of in een wafter wat je heel veel geld uitspaart. Ook de pellet klein of groot is uit te balanceren met de Bait Balancer. Op mijn website zijn vele filmpjes te zien over de werking van de Bait Balancer.

Veel uitgebalanceerde vangsten toegewenst,

Ton.